Aaf

Alex van Schooten van communicatiebureau De Walvis:

“Ik heb sinds 2008 regelmatig contact met Aaf. In dat jaar gaf ik haar een schrijfcoaching. Het was  opvallend hoe snel ze dingen oppikte. Ze heeft geleerd om op een vlotte en heldere manier te schrijven. Dat is natuurlijk niet alleen aan de coaching te danken; het schrijftalent was er al en moest alleen naar boven gehaald worden. De teksten die ik daarna van haar heb gelezen, vind ik prima. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig met haar te maken gehad omdat ik artikelen heb geschreven voor Accent, het relatiemagazine van Biblionet Groningen. Aaf was eindredacteur van dat blad en dus mijn opdrachtgever. De samenwerking verliep heel soepel. Aaf gaf duidelijk aan wat de opdracht was en als ik eens ergens tegenaan liep – als het bijvoorbeeld lastig was om interviewkandidaten op tijd te bereiken – zorgde ze snel voor een oplossing.

En nog een laatste argument waarom ik altijd graag met Aaf samenwerk: ze is aardig, heel gezellig en je kunt met haar lachen.Dat is een zeer prettige bijkomstigheid als je regelmatig met elkaar te maken hebt.”

 

Puck Hummel van Go Puck – Grafisch ontwerp:

“Aaf is een daadkrachtige vrouw met lef en met een groot gevoel voor mensen. Dat uit zich ook in haar werk: ze komt snel tot de kern (en dus tot resultaat) en weet feilloos de juiste toon of snaar te raken. Ze is flexibel, inventief en ze geeft voldoende ruimte en vertrouwen aan andere professionals voor hun inbreng en expertise. Ja, zeer prettig om voor te werken en mee samen te werken.”

Lysbeth Post – Marketing & communicatiemanager Biblionet Groningen

Ik ken Aaf inmiddels zeven jaar. Na zo lang intensief samengewerkt te hebben durf ik
wel te zeggen dat Aaf altijd opgeruimd en energiek is; ze pakt altijd alles aan. Te veel, te
druk of te lastig komt niet voor in haar vocabulaire. Ze is daarbij creatief in het bereiken
van haar doel. Ze kan naar wens zowel faciliterend bezig zijn als inhoudelijk haar stempel op iets drukken. Ze is breed geïnteresseerd en kan over tal van onderwerpen meepraten.

Aaf is gemakkelijk in de omgang. Je vergeet haar niet snel, kunt niet om haar heen en ze communiceert op een natuurlijke manier met iedereen. Aaf is daarom ook een zeer inspirerende en authentieke gastvrouw voor evenementen en bijeenkomsten. Dat authentieke komt ook terug in haar schrijfstijl. Teksten van Aaf zijn persoonlijk, scherp en recht door zee.